Инспирација за стендап има повеќе од што може да се каже во едно шоу – Бојан Велевски ја најави турнејата „Све ли ја да мислам?!“

„Све ли ја да мислам?!“ е насловот на стендап-турнејата што актерот Бојан Велевски ја најавува за есенва. Дебито ќе биде …

Студентите по современ танц во Штип, заедно со Скопје танцовиот театар ќе учествуваат на фестивал во Верона

Студентите на Катедрата за современ танц при Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип ќе гостуваат на реномираниот „Верона Шекспир фринге фестивал“ …