Ми дојде музата и сакам да си поминеме убаво со публиката! Сашко Коцев има нов стендап „Широк дијафазон“ во МНТ

По шест години од последниот целовечерен стендап-настап, актерот Сашко Коцев го најавува својот нов настап што ќе биде премиерно изведен …

Инспирација за стендап има повеќе од што може да се каже во едно шоу – Бојан Велевски ја најави турнејата „Све ли ја да мислам?!“

„Све ли ја да мислам?!“ е насловот на стендап-турнејата што актерот Бојан Велевски ја најавува за есенва. Дебито ќе биде …