Дали би ноќевале среде карпа на 200 метри надморска височина? Алпинистот Дарио Милошевиќ во #05 епизода на „Умен поткаст“

Ноќевање на монтажен кревет прицврстен среде карпа на 200 метри надморска височина во прекрасниот пејзаж на Демир Капија. Ова е …

Успешни приказни, врвни професионалци, млади лидери, размена на идеи – се одржа 2. конференција „Чувари на мудроста“

Повеќе од 200 млади присуствуваа на втората конференција „Чувари на мудроста“, во организација на Халкбанк АД Скопје, на која своите …