„Ведра“ е клопче што ми помага да се вратам дома, додека скитам и се губам низ шумата на возрасните

„Ведра“ носи многу пораки, за себеприфаќањето, за емпатијата, за пријателството, за простувањето, за соочувањето со стравовите и за здравото регулирање …

Награда на „Санденс“ за документарецот на кој работеа Атанас Георгиев, Благоја Неделковски и Игор Василев

Индискиот документарен филм „Наспроти плимата“ (Against The Tide) во кој работеа и македонски филмски професионалци, ја освои Специјалната награда од …
UmnoMk