Светски познатиот нутриционист Нил Едвард Левин учествуваше на симпозиум за лекари во Скопје

Познатиот американски нутриционист Нил Едвард Левин – директор на Американската асоцијација на нутриционисти, го сподели своето искуство и одржа предавање …