БРО: Нема да дозволиме „селење во непознат правец“, сѐ додека не се изгради објект според потребите на институцијата

Вработените во Бирото за развој на образованието реагираат на предлозите на ФИНКИ за дислоцирање на БРО и привремено решавање на …

Од фестивалот „Прво па женско“ револтирани на малата поддршка што ја добиле од Министерството за култура

И покрај декларираните стратешки „заложби“ на Министерството за култура за унапредување на родовата еднаквост преку програмата за интердисциплинарни проекти која …