Борислав Палашев од Пазарџик и Магдалена Станковска од „Триоги рејсинг“ апсолутни победници скопскиот триатлон

Триатлонецот Борислав Палашев, сениор од клубот „Палашев“ од Пазарџик, Бугарија и јуниорката Магдалена Станковска од клубот „Триоги рејсинг“ од Скопје …