Честитки! Горди на вас! Со развеани знамиња дочекани младите математичари пред ПМФ (Видео)

Со развeaни знамиња на Македонија, аплауз и со пеење на химната денеска пред Природно-математичкиот факултет во Скопје беа пречекани младите … Продолжи со читање Честитки! Горди на вас! Со развеани знамиња дочекани младите математичари пред ПМФ (Видео)