Шестмина ученици ја претставуваат Македонија на Балканска математичка олимпијада

Средношколците Никола Спировски, Јасна Илиева, Блаже Суклевски, Алексиј Тасиќ, Јан Стојановски и полуматурантот Дамјан Давков ќе ја претставуваат Македонија на … Продолжи со читање Шестмина ученици ја претставуваат Македонија на Балканска математичка олимпијада