Анплагд на младите музичари од FАМE’S Институтот во „Аудиокултура“

Во „Аудиокултура“ во Скопеј вечерва во 19.30 часот ќе FАМE’S Институтот ќе одржи анплагд сешн. На мини концертот публиката ќе има можност да ги слушне младите музичари од FАМE’S Институтот кои во моментов учествуваат во априлскиот дел од петтиот семинарски блок, овој пат предводен од менторот Алистер Кинг. Концертот е во рамките на соработката со „Аудиокултура“ и во рамки на Recording & Film Music’ Orchestral Course со офф-концертната програма.

Сподели