„Умен поткаст“, епизода #04: Александар Маџаровски – Читачот

Александар Маџаровски-Читачот е наш гостин во четвртата епизода на „Умен поткаст“. Дипломиран професор по филозофија, страствен читател од дете, Читачот во последните четири години е во благодорна мисија да промовира добра литература, не да критикува, но да ги истакнува делата што, според него, заслужуваат внимание од читателите.

Проследете ја целата епизода в понеделник (3 јуни) во 9 часот на јутјуб-каналот на „Умен поткаст“.

 

Сподели