Награда на „Санденс“ за документарецот на кој работеа Атанас Георгиев, Благоја Неделковски и Игор Василев

Индискиот документарен филм „Наспроти плимата“ (Against The Tide) во кој работеа и македонски филмски професионалци, ја освои Специјалната награда од …