Концерт на „21 век“ во МКЦ: Го опеваме векот, го истакнуваме убавото и го неутрализираме лошото

Нова музика, бендови, креативци никогаш не недостигаат. За жал, сите други сегменти длабоко потфрлаат или практично и не постојат. Издавачки …