Концерт во чест на Ристо Аврамовски со Александар Иванов – нашиот студент по виолина на „Џулијард“

Оркестарот на Македонската филхармонија задутревечер (26 јануари) ќе го одржи концертот насловен „Лезет“ на кој како солист ќе настапи младиот …