Андријана Цветковиќ: Како Македонка во Токио, горда сум на храброста на спортистите во ова време-невреме да нè претстават достоинствено

Јапонците се едни од најдобрите домаќини во светот и се трудат, и покрај сите овие предизвици, да организираат настан кој …