Проект на Славица Јанешлиева и Националната галерија – македонски претставник на Венециското биенале на уметноста 2024

Проектот Inter spem et metum/Помеѓу надеж и страв/Between hope and fear на авторката Славица Јанешлиева и Националната галерија, е избран …