„Иванов“ на МНТ собра најмногу награди, „Црна дупка“ на Струмички театар – најдобра претстава на „Чернодрински“

Наградите ќе им бидат врачени вечерва на свечена церемонија во Центарот за култура „Марко Цепенков“ во 19.30 часот, а во …