Едукативно-забавна програма во Градски парк со Халки денеска во чест на денот на штедењето

Поучни пораки за другарството, екологијата, за штедењето утрово осамнаа низ скопскиот Градски парк, како дел од одбележувањето на 31 Октомври, …

Штедењето е позитивна навика што ќе им помогне на децата да станат општествено и финансиски одговорни луѓе

Утре го заокружуваме месецот на штедење со настан организиран за дечињата во Градскиот парк, со богата програма и многу изненадувања …

Халки: Од бренд за детско штедење до симбол на детската креативност и инклузија

Халки е најпознатото слонче во Македонија. Другарува со децата, организира работилници, ги поттикнува и поддржува талентираните дечиња, донира во училишта, …