Едукативно-забавна програма во Градски парк со Халки денеска во чест на денот на штедењето

Поучни пораки за другарството, екологијата, за штедењето утрово осамнаа низ скопскиот Градски парк, како дел од одбележувањето на 31 Октомври, …

Штедењето е позитивна навика што ќе им помогне на децата да станат општествено и финансиски одговорни луѓе

Утре го заокружуваме месецот на штедење со настан организиран за дечињата во Градскиот парк, со богата програма и многу изненадувања …

„Оги Џинот и Јован“, „Марко и змејот“, „Маша херој“… дел од сликовниците создадени на „Халки шарено лето“

„Оги Џинот и Јован“, „Двете мали кучиња“, „Човекот кој ѝ помогнал на желката“, „Марко и змејот“ „Мачето Халко и херојот“, …

Прва конференција „Чувари на мудроста“ со успешни професори, културни работници, бизнисмени

Успешни новинари, стопанственици, уметници, културни работници, професори ќе учествуваат на првата конференција „Чувари на мудроста“ што на 31 март ја …

Археологијата и уметноста инспирација за современ корпоративен материјал

Убавината на традицијата, археологијата и уметноста се инспирација на нашето корпоративно брендирање. Инспирирани од традицијата, археологијата и уметноста, со графички …

150 дела од Графичката работилница „Софија“ како новогодишен подарок од Халкбанк

150 дела на академски графичари што учествувале на Графичката работилница „Софија“ од Богданци, деновиве ги подари „Халканк“ на своите соработници …