Италијанскиот „Командант“ го отвора 80. Фестивал во Венеција, македонскиот „Домаќинство за почетници“ премиерно на 6 септември

Италијанскиот филм „Командант“ во режија на Едоардо ди Анџелис, вечерва ќе го отвори јубилејниот светски филмски фестивал во Венеција. Многу …