„Дневникот на лудиот 2 – Човекојадство“ не ве остава рамнодушни: Храбро е во лудилото да се зборува за лудило!

Автор: Александра Јуруковска На првиот ден на 22. Фестивал на монодрамата, по претставата „Кармен“ на актерката Биљана Драгиќевиќ-Пројковска, беше изведена …