Шпанска „Грешка 404“ вечерва на „Игор Маџиров“ – детска претстава без зборови што им се обраќа и на тинејџерите

Куклената претстава „Грешка 404“ на Театарот „Ангелес де Трапо“ од Малага, Шпанија ќе биде изведена вечерва во 19.30 часот на …

Гран при за „Тивкото момче“ на Театарот за деца од Крагуевац на фестивалот „Игор Маџиров“

Гран при за најдобра претстава на првото издание на Интернационалниот фестивал на детски театри „Игор Маџиров“ ја освои претставатга „Тивкото …