Кои се дигитални решенија за туризам – панел дискусија на Универзитетот „Св. Апостол Павле“ во Охрид

Програмата за зголемување на пазарната вработливост на Швајцарската агенција за развој и соработка, во партнерство со Универзитетот за информатички науки …

Устијана Речкоска-Шикоска, проректор на УИНТ: Нашите дипломци по цел свет се нашите најголеми амбасадори

Универзитетот „Св. Апостол Павле“ е мултикултурна средина за студирање за младите – имаме домашни, а и студенти од цел свет, …

„Стартап-викенд Охрид“ на Универзитетот за информатички науки и технологии „Св. Апостол Павле“

Универзитетот за информатички науки и технологии „Св. Апостол Павле“, Охрид, претстојниот викенд (16 и 17 април) ќе организира „Стартап-викенд Охрид”. …