Импресивна турнеја на „Танец“ во Канада и САД: Девет концерти, 10.000 публика, бурни аплаузи

Нашиот најголем културен амбасадор, ансамблот „Танец“, со концертот во Њујорк што го одржа завчеравечер ја заокружи двонеделната успешна турнеја во …