Важно е да разговараме! Се согласуваат театарските уметници-учесници на „Војдан Чернодрински“

„Диво месо“ на Албанскиот театар, штипската „Лекција“ и „Натчовек“ на Драмски театар од Варна на претпоследниот ден на фестивалот Три …