До 16 јули продолжен рокот за пријавување на фестивалот „Театарски европски алтернативи“

По барање на уметниците, Интернационалниот фестивал „Театарски европски алтернативи“ Sturm und drang го продолжува рокот за пријавување во програмата „Нов …

Повик на „Театарски европски алтернативи” за уметници од областа на визуелните уметности, музика и поезија

Онлајн Интернационалниот алтернативен фестивал „Театарски европски алтернативи” – STURM UND DRANG објавува јавен повик за програмата „Нов бран“, која ќе …