Претстава од Италија го отвора фестивалот „Театарски европски алтернативи“

Со претставата „10 минибалети“ на режисерката Франческа Пенини вечерва во 19.30 часот ќе започне Интернационалниот алтернативен фестивал „Театарски европски алтернативи” …

Повик на „Театарски европски алтернативи” за уметници од областа на визуелните уметности, музика и поезија

Онлајн Интернационалниот алтернативен фестивал „Театарски европски алтернативи” – STURM UND DRANG објавува јавен повик за програмата „Нов бран“, која ќе …