Промоција на наградуваната книга „Градина од стакло“ на романската писателка Татјана Цибуљак

Наградуваниот роман „Градина од стакло“ од романската писателка Татјана Цибуљак ќе биде претставен со онлајн-промоција вечерва во 19 часот, на …