Драго Јанчар добитник на „Прозарт“, Баретиќ, Левчев, Туфан, Шијан, Вукичевиќ, Младеновска-Анѓелков гости на „ПРО-ЗА Балкан“

Наградата „Прозарт“, што Интернационалниот литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ по 11. пат ја доделува на истакнат автор за авторски придонес кон …