„Витро“ е филм за живоста и трансформацијата како суштински аспекти на човековото тело и природата, вели Филип Петковски

На проектот беа вклучени едни од најпроминентните и најталентираните македонски танчери, односно, примaбалерината Мими Поп Алексова, Адријана Данчевска и Дејан …