Промоција на книгата „Партиципациска уметност: парадигматски пресврт од објекти кон субјекти“ од Сузана Милевска

Во КСП „Центар-Јадро“ во Скопје утревечер во 19.30 часот ќе се одржи промоција на книгата „Партиципациска уметност: парадигматски пресврт од …