Андреј Митевски ја доби наградата „Владимир Георгиевски“, заедно со 15 уметници – дел од изложбата „Несовршен простор“

Вајарот Андреј Митевски, за своето дело „Форма која се раѓа“ ја доби наградата „Владимир Георгиевски“, што ја доделува здружението за …