Дали би ноќевале среде карпа на 200 метри надморска височина? Алпинистот Дарио Милошевиќ во #05 епизода на „Умен поткаст“

Ноќевање на монтажен кревет прицврстен среде карпа на 200 метри надморска височина во прекрасниот пејзаж на Демир Капија. Ова е …