Промоција на „Волшебното патување на Простор и Време“ на Мирко Трајановски и Кристијан Јованоски

Сликовницата „Волшебното патување на Простор и Време“ на авторот Мирко Трајановски и илустраторот Кристијан Јованоски ќе биде промовирана денеска на …