Уметникот Ѓоко Ризов дел од музичка изложба во Њујорк и со сопствен уметнички перформанс во Амстердам

Македонскиот сликар Ѓоко Ризов неоамна беше дел од настанот „Abstraction Have Voices” во Њујорк, каде познатиот њујоршки композитор и пијанист …