Волшебник

Тој тагата и болката ги претвора во радост и уживање. Со своите ножици го сече светот. Сече и го отсекува …

Вермер

Еден убав ден му паѓа мрак на очите. Нема веќе сили и не може да го поднесе секојдневното понижување и …