Промоција на „Самодиви: панорама на македонската поезија пишувана од жени, од преродбата до денес“

Во дворот на градската библиотека „Браќа Миладиновци“ од Скопје, вечерва во 19 часот, ќе се одржи промоција на „Самодиви: панорама …