Филип Најдовски од Скопје е единствениот ученик од Македонија што ќе учествува на програма за млади на „Јеил“

Надвор од училишните обврски, активно се ангажирам на неколку различни полиња. Ко-основач сум на Webiray, агенција за развој на софтверски …