На резиденција во Скопје Соња Должан ги преведува расказите од „Не одам никаде“ на Бужаровска

Преведувачката од македонски на словенечки јазик, Соња Должан, престојува на преведувачка резиденција во Скопје. Резиденцијата се реализира во рамки на …