„Кино Љубов“ премиерно на Фестивалот на авторскиот филм во Белград, „Најсреќниот човек…“ во официјална програма

Филмот „Кино Љубов“ на режисерот Јани Бојаџи ја доживеа својата премиера на Фестивалот на авторскиот филм во Белград. Филмот имаше …