Културната асоцијација „Ремонт“ од Белград – дел од панел дискусија на „Битола отворен град“

Независната културна асоцијација „Ремонт“ од Белград, позната по својот динамичен и авангарден пристап на современата уметност низ општествената призма, гостуваше …