ИЗБОРИ НА УКИМ, Горан Ајдински: Ректорската управа ќе биде сервис на студентите и вработените, а не обратно

До крајот на месецов Умно.мк ќе објавува интервјуа со шестемина кандидати за ректори на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во …