Разговор со Ана Стојаноска, авторка на „Лебед“, книгата за декември во „Браќа Миладиновци“

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ од Скопје вечерва во 19 часот ќе организира разговор со писателката Ана Стојаноска, авторка на „Лебед“ – …