На „Џифони“ младите се вмрежуваат, развиваат компетитивност, но и искрено си помагаат за да создадат подобри дела

Завршната вечер на 9. „Џифони Македонија“, што ќе биде пренесувана и на фејсбук-страницата на фестивалот, ќе се одржи вечерва во …

„Тука сум“ на Стефан Божиновски ги предизвика џифонци на дискусија против стереотипите

Филмот „Тука сум“ на младиот автор Стефан Божиновски предизвика големо внимание кај средношколците што учествуваат на „Џифони Македонија“ вчера во …