Промоција на „Книжевен бинокулар“ од Соња Стојменска-Елзесер во библиотеката „Браќа Миладиновци“

Во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје денеска во 12 часот ќе биде промовирана книгата „Книжевен бинокулар“ од Соња Стојменска-Елзесер. …