Промовирана стихозбирката „Сончевина“ од поетесата Марина Цветковска-Станковска

Првата поетската стихозбирка „Сончевина“ од поетесата Марина Цветковска-Станковска беше промовирана во Градскиот музеј во Крива Паланка. Во стихозбирката е застапена …