Благодарници за Умно.мк и дваесеттина институции, компании и поединци од Друштвото на физичарите

Умно.мк зедно со дваесеттина институции, комании и индивидуалци доби благодарница од Друштвото на физичарите на Република Македонија за поддршка на …

Шестмина ученици од Македонија на Меѓународната јуниорска олимпијада по природни науки во Дубаи

Петмина ученици во прва година и една деветтоодделенка ја претставуваат Македонија на 18. Меѓународна јуниорска олимпијада по природни науки која …