Во името на љубовта

Кон теaтарската претстава „Сара“ во режија на Елеонора Теова Пишува: проф. д-р Мимоза Рајл, директор на Институтот за сценски уметности …

Загубените приказни од запад

Кон претставата „Вистинскиот запад“ по текст на Сем Шепард, во режија на Борис Василески, извршен продуцент – Ава Хусеини, продукција …