Љупчо Илиевски, фотограф: Кокино ме предизвика на мегдан што ќе трае долго, многу долго (ГАЛЕРИЈА)

Љупчо Илиевски деновиве е повторно актуелен со изложбата „Чекорење низ Северна Македонија“, поставена кон крајот на јуни во Градскиот музеј …