На „Продукциски вредности: Туризмот низ објектив“ ќе се зборува за моќта на популарната култура

Во рамките на програмата „Продукциски вредности: Туризмот низ објектив“ денеска во 13 часот говорници ќе бидат: Атанас Георгиев, Борјан Зафировски, …